fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

WEBDESIGN

Trenger din bedrift en egen hjemmeside, ønsker du å oppdatere eller redesigne den nettsiden du allerede har, eller kanskje dere trenger en nettbutikk for salg av produkter?

Nettside eller nettbutikk

Vi designer og utvikler nettsider som:

  • Er designet etter dine ønsker
  • Har de funksjonene du trenger
  • Er responsive og fungerer på mobil, tablet og datamaskin
  • Bygget på WordPress

Vi har erfaring med alt fra enkle landingssider til komplekse nettsider og nettbutikker. Vi følger deg tett opp gjennom hele prosessen.

Nettsiden er ofte kundens første møte med produktet eller tjenesten du leverer, så det er derfor viktig med et godt førsteinntrykk.

Søkemotoroptimalisering

Med fokus på SEO (Search Engine Optimization) eller søkemotoroptimalisering, sørger vi for at din nettside oppfyller kravene til søkemotorene. Dette hjelper deg godt på vei med å rangere høyere i søkeresultatene til f.eks. Google.

Det er mange faktorer som spiller inn når det kommer til SEO. Med analyse- og SEO verktøy kan vi analysere din bransje og produsere innhold med relevante søkeord.

Du kan lese mer om hva vi tilbyr innen SEO her.

ANALYSE

Vi innstallerer analyseverktøy som Google Analytics og Google Tag Manager for å se hvordan brukere oppfører seg på ditt nettsted. På denne måten kan vi oppfatte hva om virker og hva som ikke virker og gjøre nødvendige endringer.

Vi har svært fornøyde kunder rundt i Norge som har kommet med gode tilbakemeldinger. Dette får oss til å strebe etter å levere gode løsninger, hvor vi sitter igjen med et resultat både dere og vi kan være stolte over.

Vi hjelper deg gjerne med design av nettsider!

Eksempel på webdesign flybymedia.no

Kontakt oss om Webdesign