fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Bli synlig på Google gjennom SEM

Få hjelp med Google Ads!

Fly By Media kan tilby deg hjelp med Google Ads. Dette er altså annonsene som dukker opp helt øverst i resultatene når du foretar et søk hos Google. Vi hjelper deg med å sette opp konto, budsjett, målgruppe, og mer. Dermed kan du fremme reklame på Google – verdens største kanal for potensielle kunder.

Som et Google Ads byrå er vi opptatt av å igangsette kampanjer som gir din bedrift god avkastning. Vi tilbyr en Google Ads pris som er transparent, der kostnadene til selve annonsene og honoraret til oss som Google Ads byrå er tydelig separerte.

En ting som skiller oss fra de fleste markedsføringsbyråene på markedet er at vi bruker A.I. (kunstig intelligens) til å optimalisere våre kunder sine annonser.

Grunnen til dette er at maskiner er langt mer effektive til å analysere store mengder data, enn mennesker.

Ved bruk av A.I. har vi erfart at vi kan oppnå langt bedre resultater raskt og effektivt enn tidligere

 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud! 

Synlighet på nett er essensielt i enhver bransje, og da kanskje spesielt i Google sin søkemotor. Her er Google Ads annonsering, Google Min bedrift, Tag Manager samt Analytics og Search Console nyttige verktøy du bør implementere i din strategi.

Synlighet på nett er nøkkelen til flere salg

Majoriteten av besøkende vil mest sannsynlig komme til din nettside gjennom søkemotoren Google. Det er liten tvil om at det å rangere høyt på nøkkelordene knyttet til din bedrift er viktig. Her blir ofte søkemotoroptimalisering (SEO) dratt frem som en viktig disiplin. Også SEM, eller Search Engine Marketing, er en meget viktig disiplin for din strategi.

Forskjellen mellom SEM og SEO er i bunn og grunn bare at førstnevnte strekker seg enda litt lengre. Blant annet inkluderer SEM også betalt annonsering. Såkalt søkemotorannonsering kan enhver bedrift gjennomføre via Google Ads annonsering. Det er en fin måte å trappe opp trafikken til sin nettside før en bygger opp en høyere organisk rangering i søkemotoren.

Slik bistår Fly By Media med SEM for din bedrift

Fly By Media er et selskap som leverer diverse tjenester innenfor markedsføring på nett, deriblant SEM for eksempel. Vi er eksperter innenfor feltet, og for deg som ønsker å tjene mer penger gjennom Google, så kan vi tilby hjelp med Google Min Bedrift, Google Search Console, Google Analytics, og ikke minst hjelp med Google Ads/Google Adwords i Norge.

Det å annonsere på Google kan gi eksponentiell avkastning på investeringene. Allikevel er ikke Adwords annonsering nødvendigvis så lett å sette seg inn i, og dette regnes som en disiplin som ofte krever ekspertise. Fly By Media kan som et Google Adwords byrå bistå deg fra A-Å innen det å annonsere på Google. Nedenfor har vi listet noen av våre tjenester:

Sett opp Google Min bedrift i dag

Google My Business, eller Google Min bedrift som det kalles på norsk, er rett og slett Google for bedrift. Hver gang en forbruker foretar et søk på “markedsføringsbyrå i Oslo” for eksempel, så er det meget gunstig å dukke opp med en Google Min bedrift profil. Da dukker en også opp på Maps. 

Det å sette opp en Google Min bedrift profil er i utgangspunktet gratis. Allikevel er det viktig å optimalisere sin posisjon her, da det ofte blir bedriftens ansikt utad ved by spesifikke søk i Google. Fly By Media hjelper deg med å stå ut fra mengden, enten forbruker søker etter restauranter eller bilmekanikere!

 

External marketing department

Google har gitt oss en rekke verktøy til å øke synlighet

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!

Google Analytics og Search Console

Google Analytics er et program som gir deg verdifull innsikt i nøyaktig hvem de besøkende på din nettside er. Vi i Fly By Media bruker denne dataen for å videre spisse både SEO og betalt annonsering på Google. Dataene en finner her er gull å regne for optimalisering av markedsføring. 

Google Search Console er også viktig for SEM, og i dette verktøyet kan du optimalisere siden for rangering hos Google. Blant annet kan du oppdage feil ved siden, sjekke indeksering, og optimalisere synlighet. Fly By Media har god erfaring med det tekniske bak dette verktøyet, slik at vi hjelper deg å få mest ut av dette også. 

Kort om SEO

SEM gjennom Google Adwords annonser, Google Min bedrift, og verktøy som Google Analytics og Search Console, er unektelig viktige for enhver bedrift. I det lange løp er det derimot også viktig å fokusere på bærekraftig SEO. Fly By Media tilbyr deg hjelp med SEO for å bedre din søkerangering på nøkkeltermer i bransjen din. 

Vi gjør deg mer synlig på Google!

Det finnes alt fra hundrevis til flere millioner forbrukere, avhengig av din bransje, som ønsker å bruke Google daglig. Enten er dette for søk etter informasjon om den typen produkter du selger, eller potensielt varme leads som ønsker å finne bedrifter. Uansett er det mye penger å hente på å rangere høyt på Google søk, både gjennom betalte annonser og SEO.

Fly By Media hjelper deg med å optimalisere din tilstedeværelse i søkemotorene med testede metodikker innenfor SEM. Dersom du vil gjøre det enklere å selge dine produkter/tjenester, så er unektelig det å motta besøkende fra Google gunstig. La oss hjelpe deg med din SEM, slik at du kan bli mer synlig på nett!

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!