fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

SEO / Søkemotoroptimalisering av ditt nettsted

Søkemotorer som Google og Bing “crawler” (gjennomgår) nettstedet ditt side for side og sjekker elementer som innhold, lastetid, nøkkelord, brukbarhet, universell utforming, lenker og mye mer. I tillegg indekserer søkemotorene nettsiden din etter hvorvidt du har rette søkeord på nettsiden. Søkemotorenes avanserte algoritmer gjennomgår innholdet på nettsider for å prøve å gi et så godt resultat som mulig til det gitte søket.

De fleste av oss vil velge av de øverste søkeresultatene som kommer når vi søker på google.com eller bing.com, ytterst få blar til side 2-3, og videre.

Hva er SEO?

SEO (search engine optimization) eller søkemotoroptimalisering er prosessen som gjøres på nettsider og innhold for å bli rangert høyere hos søkemotorer som f.eks. den største søkemotoren Google. Dette gjøres ved å vise søkemotorene at innholdet på din side kan løse problemet i søkefeltet.

Å arbeide med SEO er en viktig men tidkrevende investering for å holde ditt nettsted relevant. Bedrifter som investerer i SEO og beholder en høy rangering og blir synlig på Google, vil stille som et sterkere alternativ ovenfor potensielle kunder.

I tillegg til utbedring av nettstedets innhold spiller også elementer som blogg poster /nyheter, Google Business og sosiale medier en rolle i hvordan ditt nettsted blir oppfattet og hvor du blir funnet. Dette er også med på å gi nettstedet en høyere rangering. Ta gjerne en titt på hva vi kan tilby innen digital markedsføring.

Hjelp til søkemotoroptimalisering

Fly By Media kan hjelpe deg med søkemotoroptimalisering som vil øke synlighet og bidra til bedre rangering av din nettside i søkeresultatene, som igjen vil føre til flere besøk over lang tid. Ved å bli synlig på nett gjennom søkeord på google blir man også synlig hos kunder. Det er derfor man må bruke Google og Bing til sin fordel.

De fleste bedrifter som driver med salg av varer eller tjenester ønsker å drive med lokal SEO, og det er derfor viktig med norsk søkemotoroptimaliseringi Norge. Dersom man skulle bruke billigere SEO tjenester fra utlandet, vil de ofte mangle innsikt i blant annet språk, setningsoppbygging og søketermer. Det kan derfor i værste fall ende med at du blir straffet av søkemotorene.

Som SEO byrå foretar vi en SEO analyse av ditt nettsted og skaffer oss oversikt over den nåværende situasjonen, konkurrenter,mest populære og relevante søkeord for potensielle kunder og teknisk innsikt i din nettside. På denne måten kan vi finne populære søkeord for din kundegruppe og hjelpe deg å kommer høyere i søk hos Google.

Vi kan bistå deg med produksjon av alt innhold som bilder og tekst, samt omstrukturering av din nettside slik at den oppfyller krav søkemotorene har til din nettside. Med kontorer i Brumunddal og Bergen kan vi hjelpe med søkemotoroptimalisering de fleste plasser. Vi kan også bistå deg fra starten ved å lage din nettside eller nettbutikk. Les mer om webdesign her.

Ta kontakt med oss i dag for tilbud om søkemotoroptimalisering av nettbutikk eller nettsted, for bedre ditt nettsteds tilstedeværelse på nett.

SEO / Søkemotoroptimalisering www.dinbedrift.no

Kontakt oss om SEO

Fly By Media AS


Org.nr 922 347 085

kontakt@flybymedia.no

+47 480 02 843

Brugata 1,
2380 Brumunddal

Fly By Media Avd. Bergen


kontakt@flybymedia.no

+47 932 28 927

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Partnere

Fly By Eiendom
Pointmedia AS

Copyright © 2019 Fly By Media AS
Informasjonskapsler / Privacy Policy

Pin It on Pinterest