fbpx

Innholdsproduksjon

Trenger du hjelp med content creation /innholdsproduksjon er Fly By Media din samarbeidspartner til å produsere innhold. Våre content creators har kunnskap på alle felter innen content creation, som tekstproduksjon, video, foto, bilderedigering og videoredigering.

Videoproduksjon og videoredigering

Ved å bruke bransjestandarden Adobe Premiere Pro og After Effects står vi klare til å lage informative videoer for deg og din bedrift. Det er mange måter man kan få laget spennende innhold å dele med kunder og potensielle kunder. Vi kan hjelpe med å produsere film med mennesker til motion graphics. Vi har også sertifiserte droneoperatører som dekker hele Norge, og som gir deg muligheten til å få fram ditt budskap med vinkler fra luften.

Du kan se innhold vi har produsert på vår YouTube kanal her

Tekstforfatting

Vi har tekstforfattere som skriver gode informative artikler og SEO-vennlig tekst til nettsider. Vi vet viktigheten av å skrive inn relevante nøkkelord i tekstene, som øker sannsynligheten for å bli funnet gjennom søkemotorene. Vi tar i bruk verktøy som analyserer nøkkelord og setter den sammen til kompetanse som dekker det tekstuelle og det tekniske med å skrive gode tekster på nett. Ønsker du hjelp til tekstforfatting er det bare å ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

Fotografering

Vi har fotografer og dronefotografer som kan bistå med det meste av fotooppdrag. Vi hjelper deg enten du ønsker produktbilder til en nettside eller skal ha portrettbilder av de ansatte.

Bilderedigering

Som tidligere nevnt bruker vi Adobe-programmer, og våre designere er drevne i Photoshop. På denne måten kan vi manipulere bilder eller lage unike bilder som kan brukes i branding- og reklamesammenheng.

Dersom du ønsker hjelp til å få produsert godt innhold som viser bedriften din fram på en god måte, er det bare å kontakte oss for et uforpliktende tilbud.

Et utvalg av content creation prosjekter.

Kontakt oss om Content Creation

Fly By Media AS


Org.nr 922 347 085

kontakt@flybymedia.no

+47 480 02 843

Brugata 1,
2380 Brumunddal

Fly By Media Avd. Bergen


kontakt@flybymedia.no

+47 932 28 927

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Følg oss gjerne å sosiale medier

Vi bruker:

Markedsføring av eiendomsprosjekter

Fly By Eiendom

Samarbeidspartnere

Pointmedia AS

Copyright © 2019 Fly By Media AS
Informasjonskapsler

Pin It on Pinterest