fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er mer enn en trend i 2020

Content marketing, content markedsføring, eller ganske greit innholdsmarkedsføring på godt norsk, er mer enn en trend i 2020. Muligens vil denne disiplinen være det viktigste i din markedsføring dette året. 

Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring går ut på digital innholdsproduksjon som tar sikte på å fatte interessen til potensielle kunder, uten å nødvendigvis forsøke å selge produkter/tjeneste eller fremme merkevarer. Ofte er innholdet helt og holdent informativ.

Innholdet spenner om ren tekst på blogg, foto, videoer, informasjonsgrafikk, og deling i sosiale medier blant annet. Du kan altså lage blogg til firmaet eller en reklamefilm blant annet, men uten å fremme et budskap som nødvendigvis oppleves som selgende av forbruker.

Poenget er altså å fatte interessen fra forbruker. Ikke minst vil også forbruker som følge av strategisk innholdsmarkedsføring anse din bedrift som en autoritet innenfor produktgruppen eller tjenesten. Dermed er det naturlig å oppsøke deg når beslutningen om kjøp tas. 

Innholdsmarkedsføring byrå med store ambisjoner

Fly By Media er et selskap som jobber aktivt med innholdsmarkedsføring for våre kunder. Vi tilbyr B2B content marketing, samt tjenester mot B2C også. Med fysiske kontorer som tilbyr innholdsmarkedsføring i Oslo, Brumunddal og Bergen, samt landsdekkende tjenester på nett, så bistår vi mange bedrifter.

Vi jobber aktivt med å skape innhold for å tiltrekke oppmerksomhet til ditt eget domene. Slik kan du tjene penger på trafikk som kommer til din nettside, i stedet for å alltid måtte streve for kundens oppmerksomhet gjennom konstant salgsfremmende aktivitet.

Fly By Media hjelper deg i all hovedsak med 3 grener av innholdsmarkedsføring, nemlig film, foto, og tekst. Les mer nedenfor om hvilke typer tjenester vi tilbyr deg, slik at du kan bli blant de beste i din bransje på innholdsmarkedsføring i 2020:

Videoer hjelper deg med et unikt avtrykk på nett

Tekst dominerer fortsatt nett, men videoer har virkelig trappet opp sin signifikans med årene. Dessuten skiller disse seg ut og får brukere til å stoppe opp, enten det er i sosiale medier, på blogg, eller på dine egne nettsider.

En direkte reklamefilm kan her for eksempel erstattes med en informativ video som viser hvordan ditt produkt brukes. Driver du med bilpleie, så kan du for eksempel illustrere hvordan bilen bør poleres ved hjelp av dine produkter.

Fly By Media tilbyr både tradisjonell og fremtidsrettet teknologi innenfor film. På denne måten kan du skape en video som tiltrekke oppmerksomhet, samtidig som du fører den potensielle kunden videre i salgstrakten. 

Fotografer som gir innholdet det lille ekstra

Et skikkelig godt fotografi gir alltid ditt innhold det lille ekstra. Vi tilbyr fotografering i Bergen, Brumunddal og Oslo, slik at du kan yte optimalt med din innholdsmarkedsføring. Akkurat som med videoer gjør et bilde at brukere på blant annet sosiale medier stopper opp.

Foto som faktisk tilhører din bedrift gjør også ofte innholdet ditt mer personlig. De fleste velger tross alt gratis bilder på nett som “alle” benytter seg av. Det er fort gjort for kundene å gjennomskue akkurat denne praksisen, og Fly By Media sine profesjonelle fotografer i Oslo, Brumunddal og Bergen hjelper deg med å sette prikken over i-en med bildene dine. 

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!

La oss lage blogg med WordPress for deg

Det er få ting som slår en god blogg i innholdsmarkedsføring. Med godt tekstinnhold samt design til blogg, så kan denne i mange tilfeller være større grunnlag for besøk enn produktene. Forbrukere søker ofte informasjon hos Google fremfor kommersielle produkter.

Til eksempel kan en forbruker søke etter “hvordan polerer jeg bilen min”. Dersom din bedrift rangerer øverst i Google sine søkeresultater, grunnet en god guide på bloggen, så tiltrekker du deg meget attraktiv trafikk.

Fly By Media hjelper deg å lage blogg med WordPress. Gjennom en profesjonell tekstforfatter leverer vi også tekster som spiller på lag med Google sine algoritmer, og som samtidig også konverterer dine kunder til varme leads. 

Ta fart i 2020 med innholdsmarkedsføring!

Innholdsmarkedsføring er ikke lenger bare et trendord, og i 2020 vil denne disiplinen bare bli enda viktigere. Fly By Media hjelper deg å bli en bransjeleder i henhold til godt innhold, slik at du kan tiltrekke deg potensielle kunder til din bedrift. 

I tillegg til film, foto, og tekst, så hjelper vi deg med blant annet med informasjonsgrafikk gjennom våre grafiske designere, samt nyskapende teknologi som Augmented Reality. På denne måten er du alltid et hakk foran dine konkurrenter i kampen om kundene. 

Dersom du vil ta fart i 2020 med innholdsmarkedsføring, så er Fly By Media et naturlig alternativ å ha med seg som partner på denne reisen!

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!