fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Innholdsmarkedsføring

Vi kan bistå din bedrift med å ta i bruk innholdsmarkedsføring!

Men først og fremst, hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring går ut på digital innholdsproduksjon som tar sikte på å fatte interessen til potensielle kunder, uten å nødvendigvis forsøke å selge produkter/tjeneste eller fremme merkevarer. Ofte er innholdet helt og holdent informativ eller underholdende.

Innholdet spenner om ren tekst på blogg, foto, videoer, informasjonsgrafikk, og deling i sosiale medier blant annet. Du kan altså lage blogg til firmaet eller en reklamefilm blant annet, men uten å fremme et budskap som nødvendigvis oppleves som selgende av forbruker.

Poenget er altså å fatte interessen fra forbruker. Ikke minst vil også forbruker som følge av strategisk innholdsmarkedsføring anse din bedrift som en autoritet innenfor produktgruppen eller tjenesten. Dermed er det naturlig å oppsøke deg når beslutningen om kjøp tas. 

Vi har fotografer og tekstforfattere inhouse 

Fly By Media er et selskap som jobber aktivt med innholdsmarkedsføring for våre kunder, gjerne i forbindelse med drift av sosiale medier, kampanjer på nett eller inbound marketing. 

Vi jobber aktivt med å skape innhold for å tiltrekke oppmerksomhet til din nettside eller sosiale medie profil.

Fly By Media hjelper deg i all hovedsak med 3 grener av innholdsmarkedsføring, nemlig film, foto, og tekst. 

Videoer hjelper deg med et unikt avtrykk på nett

Tekst dominerer fortsatt nett, men videoer har virkelig trappet opp sin signifikans med årene. Dessuten skiller disse seg ut og får brukere til å stoppe opp, enten det er i sosiale medier, på blogg, eller på dine egne nettsider.

En direkte reklamefilm kan her for eksempel erstattes med en informativ video som viser hvordan ditt produkt brukes. Driver du med bilpleie, så kan du for eksempel illustrere hvordan bilen bør poleres ved hjelp av dine produkter.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte!

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!