fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Grafisk Design

Grafisk design, trykk og storformat

Våre grafiske designere har bred erfaring med logo design og utforming av visuell kommunikasjon. Logoer og markedsmateriell som rollup, visittkort og skilt er med på å vise din bedrift og bygge en sterk merkevare. Vi sørger for å ivareta din merkevare når vi designer for din bedrift, enten du trenger å få designet bilder til en digital annonse på finn.no, rollup og visittkort til messe, eller bannere til å henge på bygg, kan vi bistå deg.

Utvikle en ny visuell identitet og logo eller rebranding?

Vi tar grafisk design på alvor, og tar derfor en nøye gjennomgang med deg for å kartlegge målgruppe og stikkord rundt bedriften din og tjenestene dere tilbyr. Dette gjøres ved å lage logo, bruke fonter og grafiske elementer som gir et riktig bilde av bedriften eller prosjektet ditt. En god visuell identitet er med på å bygge en sterk, gjennomført og gjenkjennbar merkevare.

Design til små- eller storformat

Våre trykkerier leverer trykkvalitet i særklasse og rask levering, slik at du kan være trygg på høy kvalitet på sluttproduktet. Vi kan tilby din bedrift et bredt spekter av storformat, profilprodukter og markedsmateriell. Dersom du ønsker å få trykket opp prospekter og visittkort, sørger vi for at ditt design og sluttprodukt blir slik du ønsker. Det samme gjelder større formater som bannere eller skilt med logo. Tidligere har vi levert blant annet folie på bil og tilhenger, visittkort, plakater og rollups.

Digitalt design

Mange bedrifter overser viktigheten av hvordan de fremstår på nettsider og andre digitale kanaler. De legger gjerne ut bilder som hverken passer i format eller står i stil til bedriftens identitet. Vi lager digitale bilder som gjenspeiler din bedrift eller kampanje, og tar høyde for at bilder skal brukes på forskjellige plattformer som Facebook, LinkedIn eller finn.no. Da kan man ikke forvente at et bilde skal fungere optimalt på alle enheter og kanaler. Vi tar derfor en gjennomgang på hvor de aktuelle bildene skal brukes og lager i riktige formater, slik at ditt bilde tar seg like godt ut over alt.

Som et grafisk design byrå med kontorer i Brumunddal, Oslo og Bergen, kan vi levere grafiske tjenester til hele Norge.

 

Eksempler på markedsmateriell

Eksempler på markedsmateriell