fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Ekstern markedsavdeling 

Outsourcing av markedsføring for bedrifter

Det å ansette markedsføringskompetanse in-house kan være kostbart. Spesielt når selve produksjonen må outsources til forskjellige underleverandører, som uansett tar seg godt betalt. Enten det er snakk om bistand til digital annonsering, webdesign, grafisk design eller trykk. 

Her er 5 gode grunner til å engasjere Fly By Media som din eksterne markedsavdeling:

  •  Fast timespris uansett tjeneste
  •  Forutsigbarhet
  •  Tilgang på bred kompetanse
  •  Fast kontaktperson inn mot Fly By Media (markedssjef), som har fokus på at din bedrift skal lykkes
  •  Få alt løst på ett sted, og benytt deg av sterkt rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere

 

Hva er inkludert?

 

Spar kostnader og få bredere ekspertise innen markedsføring

Det å outsource markedsføringsavdelingen til din bedrift er en vinn-vinn situasjon for de aller fleste, spesielt i SMB-markedet. Her vil det være en kostbar og risikabel handling å ansette en markedssjef eller markedskonsulent på heltid. Dessuten må en ansette 3-5 individer for å spenne om de tjenestene som vi kan tilby.

In-house markedsføring er dermed ikke bare dyrt, men også veldig ofte på kompromiss av bredden i kunnskap. Da er det å velge en ekstern markedsavdeling/markedssjef et mye bedre alternativ. Det vil bety lavere og mer forutsigbare kostnader, uten at du inngår kompromiss på bredden av kunnskap in-house. 

 

Markedsføring kan være forvirrende

Markedsføring kan være forvirrende

Ekstern markedsavdeling

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!

Fly By Media tilbyr et mangfold av markedsføringstjenester

Fly By Media er et selskap med en bred portefølje av forskjellige tjenester innenfor markedsføring. Blant annet kan vi implementere den revolusjonerende Augmented Reality teknologien i din strategi. 

Vi tilbyr også hjelp med SEO for å øke trafikken din fra søkemotorene, samt diverse aktiviteter for å konvertere disse besøkende til kunder. Vår innholdsproduksjon skilter for eksempel med engasjerende og kreativt innhold som dine kunder vil elske. 

Vårt mangfold ville krevd ansettelser av et helt markedsføringsteam, noe de færreste i SMB-markedet har råd til å satse på. Hos oss betaler du en fast timepris som ligger langt under markedspris. Vi avtaler også et fast antall timer per måned. Dermed får du full forutsigbarhet gjennom hele prosessen.

Ekstern markedsavdeling

Ikke nedprioriter markedsføring

Mange bedrifter i SMB-markedet velger som et resultat av kostnadene å enten sette ufaglært personell til markedsføringen, eller å rett og slett ignorere store deler av den. Førstnevnte fører til en laber kvalitet, slik som for eksempel innholdsproduksjon kundene merker at ikke er profesjonell. Sistnevnte er heller ikke et godt alternativ om en ønsker god vekst i bedriften.

Fly By Media hjelper deg, slik at du ikke trenger å gå glipp av de viktige markedsføringstjenestene. SMB-markedet i Norge er i rask vekst, og du kan dra nytte av dette med god markedsføring. Fly By Media hjelper deg med å optimalisere din markedsføring, ved å gi et fornuftig priset alternativ med en bred portefølje av tjenester!

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!