fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Digital Markedsføring

HVA VIL DIGITAL MARKEDSFØRING HA Å SI FOR MIN BEDRIFT?

Du har sikkert hørt om digital markedsføring og at det virker som det er den mest populære måten å markedsføre bedrifter om dagen. Du sitter kanskje også og lurer på hvorfor akkurat din bedrift bør være synlig i sosiale medier, annonsere i Google Ads, skrive blogg, drive med digital annonsering eller ha en digital strategi?

Men hva er digital markedsføring?

Digital markedsføring er ett samlebegrep for all markedsføring som foregår på elektroniske enheter. Dette gjelder smarttelefoner, mobiltelefoner, pc-er/ Mac og spillkonsoller. Markedsføringen kan foregå ved bruk av søkemotorer, sosiale medier, e-post og reklamebanner på nettsteder. Feltet er med andre ord ganske omfattende og tidkrevende hvis man har ett mål om å oppnå gode resultater.

Tradisjonell markedsføring innebærer for eksempel print, radio, TV, og reklametavler. Denne metoden lider av manglende mulighet for mottaker å kunne gi tilbakemelding i sanntid. Disse kanalene har vært vellykkede over lengre tid men er dessverre ikke like effektive lengre. Det er selvfølgelig mulig å lykkes med en kombinasjon, men å være helt fraværende i digitale kanaler kan gjøre veldig vanskelig å lykkes “in the long run”. Mange bedrifter har inaktive profiler eller utdaterte nettsider, det kan i noen tilfeller påvirke bedriften mer negativt enn å ikke være tilstedet i det hele tatt.

Hvorfor bør vi ha en digital markedsstrategi?

Det å ha en digital markedsstrategi er med på å sikre at din bedrift til en hver tid har fokuset på rett sted og er i de riktige kanalene. Et av valgene en bedrift står ovenfor er hvilke kanaler bedriften bør være tilstede på. Det er fort gjort her å gape over for mye, det er viktig her å velge de kanalene hvor din målgruppe er representert.

Sosiale medier for bedrifter er viktig for å skape interesse hos potensielle kunder, samt tiltrekke seg nye kunder og ikke minst lytte til nåværende kunder. Sosiale Medier gir din målgruppe muligheten til å lære mer om din bedrift, og de som jobber der, derav skape tillit, noe som er essensen i å skape nye relasjoner. Bedrifter på sosiale medier har også mulighet til å annonsere for en lavere kostnad enn i tradisjonelle kanaler.

Vi i Fly By Media har lang erfaring med digital markedsføring. Vi sørger for at din bedrift blir godt ivaretatt og at dere til en hver tid bruker budsjettet på effektiv markedsføring. Vi har også god erfaring med å holde kurs i markedsføring hos bedrifter, dette er med på å skape en felles forståelse for hvorfor det er viktig med tilstedeværelse i digitale kanaler.

Google Ads eller annonsering i sosiale medier

Annonsering ved bruk av sosiale medier eller Google Ads er også noe vi er godt kjent med, ved å spisse annonsene mot bedriftens målgruppe kan man for eksempel generere mange kjøpe-klare leads for en mye lavere kostnad enn ved markedsføring via tradisjonelle kanaler. En viktig del av oppgaven er å analysere og korrigere annonsene løpende for å sikre best mulig resultat.

Fly By Media er også ansvarlig for å drifte flere bedrifters sosiale medie profiler. Vi kan stå for produksjon og analyse av alt innhold, til å være en rådgivende part.

Her kan du se tidligere videoer brukt i markedsføring for bedrifter.

Med fornøyde kunder over hele Norge står vi klare for å hjelpe din bedrift å ta det neste steget!

Digital markedsføring på mobil

“We don´t have a choice on whether we DO social media, the question is how well we DO it.”

– Erik Qualman

Kontakt oss om Digital Markedsføring