fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Augmented Reality

AR VIL REVOLUSJONERE MÅTEN EIENDOMSPROSJEKTER VISUALISERES

Se for deg at du kan vise ditt eiendomsprosjekt i full størrelse på aktuell tomt ved bruk av augmented reality, eller utvidet virkelighet direkte oversatt til norsk. Interessenter vil kunne få et mye bedre inntrykk og innsyn i hvordan et eiendomsprosjekt vil bli seende ut når det er ferdig satt opp.

Vi i Fly By Media har valgt å satse på ar rammeverket Holopipe (ar app), den kommer levert som en mobil app. Interessenter kan enkelt laste ned appen enten de er hjemme, hos megler eller tilfeldigvis spaserer forbi tomten det bygges på. Den er tilgjengelig både på Google Play (android apps) og AppStore (Iphone apps). Holopipe er utviklet av vår gode samarbeidspartner Pointmedia AS og de har brukt 2 år på å utvikle rammeverket.

Appen kan både skreddersys etter kundens eget ønske, eller gis tilgang til på lisens basis. Appen kan tillegges ekstra funksjoner slik som GPS låsing, bestillingsskjema som sendes til kunde på e-post og mulighetene er ubegrenset. Den mest spennende tilleggsfunksjonen som er tilgjengelig er GPS låsing. Se for deg at du skal bygge ett prosjekt med flere enheter, her vil det være mulig å låse hvert enkelt bygg for så å kunne ta med interessenter på visning, uten at det er satt så mye som en spade i jorden.

Plattformen godtar de fleste 3D modeller og kan også kjøres på Hololens (AR briller). Holopipe appen som ligger tilgjengelig på Appstore og Google Play ble lansert i desember 2018. Bedrifter som var representert med egne modeller ved lansering, var blant annet MesterhusBlock Watne og Igland Garasjen. Appen fikk mye oppmerksomhet da den ble lansert og blant annet Finansavisen, Østlendingen, Ringsaker blad, Bygg.noDigi.no og Dagens Næringsliv har skrevet om appen i etterkant. Til og med Der Spiegel fikk det med seg og skrev en tysk artikkel om lanseringen.

Leser omgivelsene

Holopipe briljerer AR markedet ved at den hverken trenger “tracker” eller “flat surface” for å låse modeller, den leser rett og slett alt av omgivelser rundt deg og vet hva som befinner seg der. Her ligger Holopipe milevis unna mange av sine konkurrenter. Appen benytter seg også av cloud teknologi for å enkelt kunne administrere mange modeller.

Fly By Media AS sin rolle i forhold til Holopipe og Pointmedia AS er at vi håndterer samtlige henvendelser som omhandler eiendomsbransjen. Denne muligheten har vi fått gjennom å ha vært en støttespiller siden oppstart, og pga. vår faglige tyngde og kontaktnett. I tillegg er vi med som forretningsutvikler og ser på nye muligheter, her ser vi at det er mange flere bransjer som kan dra nytte av teknologien som ligger i Holopipe.

Teknologien som ligger i Holopipe vil gjøre det mulig å visualisere hus, båt, bil, møbel eller for den saks skyld et menneske som et hologram. Vi gleder oss til å dele flere nyheter med våre følgere fremover ift. hva som utvikles og vi er sikre på at ar vil bli den nye måten å markedsføre produkter på.

Ta gjerne kontakt med oss på siden om dette høres ut som noe for din bedrift!

Ønsker du å kontakte oss?

Vi er tilgjengelig på både telefon og e-post. Om du skulle ha noen spørsmål til noen av våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!