fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

3D-Visualisering

​​Vi i Fly By Media AS er spesialister innen markedsføring av eiendomsprosjekter. Alle våre interiør-illustrasjoner blir smakfullt innredet av vår egen interiør designer som også bistår kunder med fargevalg ol. Siden vi også innehar drone-tjenester i vårt tjenestespekter har vi mulighet til å ta 360 graders bilde fra aktuell tomt, og bruke det som bakgrunn på eksteriør illustrasjoner, samt utsikt på interiør illustrasjoner.
​​
Vi håper 3D-illustrasjonene våre faller i smak!

Boligpartner
Parkettpartner
Emaus Estate
Mowi
Vi Invest
Aktiv
Nordbolig
HIBA Hus
GOBB
OBOS
Oktan oslo
Hellvik Hus Drammen

Har nå samarbeidet med Fly By Media på illustrasjoner for 3 prosjekter. Har alltid hatt en god følelse av å bli tatt på alvor og med stor velvilje til å justere/tilpasse detaljer som eventuelt blir påpekt.

Veien til et godt resultat, er å beskrive ønske så detaljert som mulig, og gjerne med noen referansebilder/illustrasjoner. Dette føler jeg har blitt hensyntatt og etterfulgt, og resultatet har blitt bedre og bedre for hvert prosjekt etterhvert som man blir litt kjent.

Veldig fornøyd, og siste samarbeid var innertier:)

– Thomas H. Nilsen
Hellvik Hus Drammen

Nordbolig logo

Vi er veldig fornøyde med det Fly By Media har levert til våre prosjekt. Dette gjelder ikke bare sluttproduktet, men også opplevelsen av et godt og effektivt samarbeid.

– Ida Martine Nordberg Jacobsen
Prosjektleder

VI Eiendom

For oss er Fly By Media imøtekommende, løsningsorienterte og fleksible i samarbeidet. Leveranser kommer som avtalt, og de har alltid en positiv innstilling.

– Tor Arne Haugen
Salgssjef

Nordbolig logo

Meget fornøyd med samarbeidet med Fly By Media. De leverte illustrasjoner med et begrenset tegningsmaterial til oss. Vi vil bruke bedriften ved neste oppdrag.

– Vegard Nikolaisen
Daglig Leder

Emaus Estate Logo

360° illustrasjoner

Klikk på bildene for å forstørre

3D-plantegninger

Klikk på bildene for å forstørre

Last ned vår prisliste her!

Skriv inn din kontaktinformasjon i skjemaet og vi vil sende deg vår prisliste på e-post.