fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Våre tjenester

Fly By Media er et etablert markedsføringsbyrå som tilbyr våre kunder alt en skulle trenge for å bli godt synlig i alle kanaler. Vi har kontorer i Brumunddal og Bergen, og våre ansatte er genuint interessert i tjenestene vi leverer. Vi i Fly By Media er opptatte av å kunne tilby våre kunder det aller siste innen markedsføring.

Uansett hva du skulle trenge, kan vi i Fly By Media bistå deg og din bedrift. Ta kontakt så finner vi sammen en skreddersydd løsning for akkurat ditt behov.

Drone som filmer

Augmented Reality

Vis frem dine produkter ved bruk av “cutting edge” teknologi.
Hvor som helst, når som helst!

Augmented Reality

Webdesign

Vi designer, utvikler og drifter nettsider. En god nettside gir kunder et godt inntrykk og synlighet på nett.

Webdesign

en kvinne som bruker VR-briller

SEO

Vi gjør siden din maksimalt brukervennlig og optimalisert for konvertering i tillegg til å gjøre den best mulig rustet for å komme så høyt som mulig i søkeresultater hos Google og andre søkemotorer.

SEO

augmented reality viser et hus på en flat mark

Grafisk Design

Vi jobber med å lage logoer, bannere, bilder, illustrasjoner, grafikk, layout og det meste rundt det visuelle aspektet til en bedrift.

Grafisk Design

sosiale medier på mobilen

Analytics

Vi har analytics eksperter som hjelper bedrifter med å kartlegge og forbedre markedsføringen sin, slik at dere får full kontroll over hele markedsføringsprosessen og kostnadene.

Analytics

Trykk og design pantonefarger

Strategi og rådgivning

Vi er din strategiske partner når det gjelder markedsføring: Med flere års erfaring i bransjen har vi identifisert hvilke faktorer som gjør at bedrifter får mest mulig ut av markedsføringen.

Strategi og rådgivning

En pen 3D-visualisert stue

Inbound Marketing

Inbound marketing er en effektiv og utprøvd digital markedsføringsstrategi som hjelper deg å skape mer trafikk til bedriftens nettsteder, og deretter konvertere besøkende til leads, leads til kunder og kunder til entusiastiske ambassadører. 

Inbound Marketing

Digital markedsføring

Digital Markedsføring

Usikker på hvordan du skal markedsføre deg på digitale plattformer? Vi kan bistå med annonsering, opprettelse og drift av digitale kanaler.

Digital Markedsføring

Drone som filmer

Content Creation

Vi er løsningen for bedrifter som tar kundereisen på alvor: Vi kan gjøre alt fra planlegging, det tekniske til produksjon av innhold i tekstformat, lyd og video.

Content Creation