fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Om FLY BY MEDIA

Hvem er vi?

Fly By Media ble først opprettet som ett DA (selskap med delt ansvar) høsten 2017 av Christian Emil Morterud. 

Innovasjon og bruk av ny teknologi i markedsføring

Ved å være blant de første som har tatt i bruk blant annet AR og A.I. marketing har vi lykkes med å skille oss ut fra resten av bransjen på kort tid.

Spesielt ved bruk av kunstig inteligens (A.I.) ser vi at vi sparer tid, samtidig som vi leverer bedre resultater og ikke minst sparer kostnader for våre kunder. 

Unik måte å jobbe på

Fly By Media AS har avdelingskontorer rundt om i landet. Sammen jobber vi som ett selskap som holder til på samme lokasjon. På denne måten har vi mulighet til å dra nytte av kompetanse på tvers av avdelingene.

Ta gjerne kontakt med oss for å motta et uforpliktende tilbud!

Brumunddal

Fly By Media er et komplett markedsføringsbyrå som leverer skreddersydde løsninger innen markedsføring for alle bransjer. I tillegg opererer vi som en ekstern markedsavdeling for flere SMB bedrifter i Innlandet.

kontakt@flybymedia.no

+47 480 02 843

Brugata 1, 2380 Brumunddal

 

Oslo

Fly By Media er et komplett markedsføringsbyrå som leverer skreddersydde løsninger innen markedsføring for alle bransjer. I tillegg opererer vi som en ekstern markedsavdeling for flere SMB bedrifter i Oslo og Akershus.

kontakt@flybymedia.no

+47 958 61 510

Oreliveien 19B, 0583 Oslo

 

Bergen

Fly By Media er et komplett markedsføringsbyrå som leverer skreddersydde løsninger innen markedsføring for alle bransjer. I tillegg opererer vi som en ekstern markedsavdeling for flere SMB bedrifter i Hordaland.

kontakt@flybymedia.no

+47 932 28 927

Møllendalsveien 1, 5009 Bergen

 

Våre ansatte

Christian Morterud Daglig leder

Christian E. Morterud

CEO/ adm. dir.

christian.morterud@flybymedia.no
+47 480 02 843

Christian har lang erfaring innen digital markedsføring og har spesialisert seg på markedsføring ved bruk av “cutting edge” teknologi. Det er mye nytt og spennende som kommer inn i markedsføringsbransen i årene fremover. Ved bruk av A.I. styrer Christian flesteparten av Google Ads profilene til våre kunder med gode resultater å vise til. Christian blir ofte sett på som en ekspert på de nye markedsføringsteknologiene som er utbredt ellers i Europa, men som ikke har rukket å treffe Norge enda.

Stefan Blomberg Avdelingsleder Bergen

Stefan Blomberg

Avdelingsleder – Bergen

stefan.blomberg@flybymedia.no
+47 932 28 927

I tillegg til å ha ansvaret for vår avdeling i Bergen er Stefan en ekstremt dyktig web og grafisk designer. Stefan har utdannelse innen multimedia teknologi og design fra UiA. Stefan blir ofte godt likt av våre kunder da han er løsningsorientert og alltid sørger for å ha fokus på kundens beste. Han blir ofte beskrevet som en “lugn type”.

Vijay Sharma Avdelingsleder Oslo

Vijay Sharma

Avdelingsleder/ partner – Oslo

vs@flybymedia.no
+47 958 61 510

Vijay er vårt siste tilskudd og har fått ansvar for å bygge opp vår nye Oslo avdeling. Vijay har lang fartstid innen markedsføring og kjenner spesielt godt til eiendomsbransjen. De siste årene har Vijay jobbet for Oktan og er kjent for å våre teknologi interessert, samt nyskapende. Grafisk design, branding og merkevarebygging er noen av fagområdene Vijay er kompetent på, og vi har stor tro på at våre kunder vil få god nytte av Vijay sin kunnskap og erfaring i tiden fremover. Christian og Vijay deler en felles interesse for AR.

Joakim Mangen

Joakim Mangen

Innholdssjef / Prosjektleder

joakim.mangen@flybymedia.no
+47 901 70 290

Joakim er en utrolig dyktig fotograf og videograf. Som bakgrunn har Joakim jobbet flere år for Elkjøp sin content avdeling, samt hos Boligpartner sin markedsavdeling. I tillegg til innholdsproduksjon er Joakim godt kjent med 3D-visualisering da han har utdannelse innen 3D design og animasjon. I tillegg til å være Innholdssjef har Joakim ansvaret for flere av våre største kunder her i Innlandet. 

Line Hope Jensen Prosjektleder og interiørdesigner

Line H. Jensen

Prosjektleder / Interiørdesigner

line.hope.jensen@flybymedia.no
+47 468 59 640

Line har flere års erfaring med å innrede rom i 3D-illustrasjoner. Det siste året har hun også fått ansvar for mange av 3D prosjektene våre innen eiendom. Line har vært med helt siden våren 2018 og har fått vært med på den utrolige reisen vi har vært igjennom. På fritiden bruker Line mye tid på å designe sitt eget hjem og deler resultatet på sin Instagram kanal @designsnella hvor hun har 40.000 følgere.

Jannicke Kendall Morterud

Jannicke Kendall Morterud

Tekstforfatter/ SEO og SoMe konsulent

jannicke.morterud@flybymedia.no
+47 971 21 047

Jannicke er halvt engelsk og har gått store deler av grunnskolen og ungdomskolen på Oslo International school. Hun både snakker og skriver engelsk flytende, og er en viktig resurs for Fly By Media sine kunder som har utenlandske kunder eller avdelinger i utlandet. I tillegg til å skrive søkemotoroptimaliserte tekster styrer hun flere av våre kunder sine SoMe kanaler samt våre egne kanaler.

I MEDIA

Christian og Kenneth revolusjonerer boligbransjen med pokemon go teknologi.

Dala-firma vekker oppsikt: – Vi er de eneste som gjør dette i Norge.

Les mer

Christian og Kenneth revolusjonerer boligbransjen med pokemon go teknologi.

Christian og Kenneth revolusjonerer boligbransjen med pokemon go teknologi.

Les mer

Brumunddalsfirmaet til Christian Emil (32) med unik app: – Det finnes ikke noe lignende i verden

Brumunddalsfirmaet til Christian Emil (32) med unik app: – Det finnes ikke noe lignende i verden.

Les mer

Lokal bedrift lanserer unik app som en boligkatalog men du kan teste og studere bygget

Lokal bedrift lanserer unik app som en boligkatalog men du kan teste og studere bygget.

Les mer

Ta kontakt med oss

Fly By Media er din bedrifts markedsføringspartner: Vi tilbyr en rekke tjenester for å optimalisere din markedsføring med moderne løsninger.

Har du spørsmål eller ønsker at vi skal kontakte deg, fyll inn skjemaet, send e-post eller ring, og du får svar innen kort tid.

E-post kontakt@flybymedia.no
Telefon +47 480 02 843

 

Fly By Media er din bedrifts markedsføringspartner: Vi tilbyr en rekke tjenester for å optimalisere din markedsføring med moderne løsninger.

Har du spørsmål eller ønsker at vi skal kontakte deg, fyll inn skjemaet, send e-post eller ring, og du får svar innen kort tid.

 

E-post kontakt@flybymedia.no
Telefon +47 480 02 843