fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Det er ingen nyhet at de fleste av oss både finner og undersøker boliger på internett før vi drar på visning. Eiendomsbransjen har generelt blitt flinkere på å profilere seg på nett, men det er fremdeles en vei å gå fra å ha en vanlig nettside og profil på sosiale medier til å ha en bedrift som konverterer digitalt.

I dette innlegget vil vi dele to tips til hvordan din bedrift kan få et fortrinn i markedsføring i den digitale verdenen.

Nettside: Investering vs. Kostnad

Det er relativt enkelt å kjøpe en billig nettside, men det skal mye mer til for at siden faktisk skal bli synlig og for at den skal i det hele tatt konvertere. Det kan fort koste dyrt å kjøpe en billig nettside og det lønner seg å investere i en nettside som er optimalisert for å følge opp kunden.

I tillegg bør siden optimaliseres for søkemotorer, konvertering, enkel dialog med kunde og visuelle hjelpemidler som Fly By Media sine løsninger med 3D, VR eller AR, for å etterlate et godt inntrykk som det går an å bygge videre på.

Vær strategisk på sosiale medier

Tablet med "connect to social media"

Sosiale medier har gått fra å være sosiale verktøy til strategiske markedsføringsverktøy

Sosiale medier som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn har lenge siden gått fra å være sosiale verktøy til å være strategiske markedsføringsverktøy. Brukerne på disse plattformene har også endret atferd og det er ikke lenger nok med å bare kjøre en annonse.

En av årsakene til dette er mengden av innhold som publiseres som gjør de vanskeligere å fange oppmerksomheten til kunden og setter høyere terskel for å få en tilbakemelding eller reaksjon (like/deling/kommentarer).

Spør deg selv: Hvor lenge siden er det du har gått inn på siden til en av sidene du har likt på Facebook? Vi anbefaler å holde fokus på å skape relasjoner og bruke disse mediene på en strategisk måte for å få et resultat. Spør deg selv hva du ønsker å formidle til kunden og hvilken verdi og reaksjon du ønsker ut av dine innlegg og bilder.

Fly By Media er en medieleverandør spesialisert for eiendomsbransjen – vi skaper og bygger forholdet mellom bedrift og kunder.

Ønsker du hjelp til markedsføring?

– Ta kontakt med oss på kontakt@flybymedia.no eller på telefon +47 480 02 843

Share This