fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Mange eksperter på innholdsmarkedsføring bruker bare et minimalt antall sosiale nettverk. Likevel har du de som har lyktes med å nå sine mål eller utkonkurrert de fleste andre virksomheter og konkurrenter.

Det er bare ett problem: Bare en brøkdel av folk der ute skjønner hva de trenger å bruke.

I denne artikkelen skal jeg vise deg de to beste, og forklare nøyaktig hvorfor de har vist seg å være så nyttige for innholdsmarkedsføring.

1. Social Bookmarking sider –

Disse har blitt så populære det siste året at de fleste har mottatt en e-post som inviterer dem til å delta. Hvis du legger ut noe nytt etter at du har registrert deg, er det utrolig sannsynlig at du har en god sjanse på forsiden av disse nettstedene i løpet av få minutter.

Disse nettstedene er ekstremt enkle å bruke fordi de ligner på sosiale nettverk nettsteder. De lar deg legge ut alt du vil dele med alle som “liker” tingene dine. Du kan skrive hva du vil, inkludert bilder, videoer, lenker og så videre. Enda bedre, du får samarbeide og lære andre plakater om hvordan du markedsfører nettstedene deres i bildet ditt. Hvis ting høres for forvirrende ut, ikke bekymre deg. Du er i gode hender.

Du kan finne disse nettstedene offline, men i disse dager blir mange gjort tilgjengelige med et tastetrykk. Mange er online og gir deg en øyeblikkelig læringsopplevelse, mens andre tilbyr forum som mer eller mindre lar deg konkurrere med proffene. Det er virkelig opp til deg.

Her er en liste over noen sosiale bookmarking nettsteder:

mix.com

Bibsonomy

Squidoo

hubpage

Wikipedia

Babyernæringskurs på nettet. Mor med småbarnsopptaksvideo til webinar, kjøkkeninnredning, tom plass

Babyernæringskurs på nettet. Mor med småbarnsopptaksvideo til webinar, kjøkkeninnredning, tom plass

 

2. Social Network sider –

Dette er en annen utmerket måte å utnytte kraften på nettet. Avhengig av hva du vil gjøre, kan du sette en profesjonell ved din side og utnytte kraften til hver person i nabolaget og dets nettvenner.

Kraften til disse nettstedene er enorm. Du får doble fordeler: (1) du får et øyeblikkelig løft av troverdighet og (2) kan du nå et utrolig målrettet samfunn med mennesker som kanskje ikke har hørt om deg før, men som kanskje allerede kjenner folk som gjør det.

Besøk Facebook eller et hvilket som helst annet stort sosialt nettverk, så vil det være noe på det som er av interesse for deg. Regelmessig “like” disse nettstedene, og du vil finne nye opplysninger som kan hjelpe deg i din virksomhet.

Nøkkelen til å bygge sosial troverdighet er å konsekvent fokusere på å levere verdi og iver etter å tjene andre, å være gjennomsiktig, lett å få kontakt med for å danne bånd med mennesker. Hvis du gjør det, vil du utvikle virkelig troverdighet.

 

Positive ambisiøse multietniske forretningsfolk som står i kø bak blått bånd og venter på registrering av forumet

Positive ambisiøse multietniske forretningsfolk som står i kø bak blått bånd og venter på registrering av forumet

Nettbaserte webinarer

Videokonferanser i 2010 var kjempepopulært innen markedsføring. Nå med populariteten til YouTube og andre videodelingssider, har webinarer blitt den siste trenden.

Hver måned er det programmerere som utvikler nye webinarer for å erstatte konferanser, konferanser var en gang en kraftig måte å gjøre forretninger på. Webinarer gir deg full oversikt når du ser den live. Du kan fullføre en hel presentasjon som leses akkurat slik du vil ha den.

Fordeler: øyeblikkelig presentasjon: Du som presentatør kan dele hele presentasjonen på bare noen få minutter. Du får tilgang til det hvor som helst du er ved å gå inn på webinaret ditt med en Internett-tilkobling. Du kan gjøre opptak slik at du kan bruke innholdet på nytt når du selv måtte ønske det.

Online Forum

Online forum er en banebrytende ny måte å nettverke på. Det er her bedriftseiere og gründere finner de som gjør seg bemerket i sin bransje. Her har du øyeblikkelig forretningsforbindelser med et samfunn på opptill 24 millioner medlemmer. I slike fora kan du finne og knytte nettverk med talenter du ikke ville truffet på i andre settinger.

Forretnings fora på nettet er utmerkede muligheter som kan gi deg flere forretningsmessige leads.

Fordeler: Merkevare muligheter: Du får sjansen til å delta i et fellesskap av likesinnede gründere og du kan finne flere muligheter til å tjene mer penger ved å bli med på forumene. Artikler i slike fora inneholder lenker til forskjellige virksomheter. Denne typen koblinger kan generere en enorm mengde trafikk til nettstedet ditt.

Webinarer som er tilgjengelige på sosiale nettverk, gir deg et kraftfullt verktøy du kan bruke til fulle ved å gi deg tilgang til “klasserom” der du kan forbedre virksomheten din med praktisk erfaring fra andre deltakere.

Du kan for eksempel se videoer, delta eller bli lærer.

Vi i Fly By Media AS kan hjelpe deg i gang med innholdsmarkedsføing. Om dette er noe for deg så ta gjerne kontakt med oss her.

Share This