fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Salg på nettet kan være veldig lønnsomt

Hvis du lærer hvordan du gjør det på riktig måte. Nøkkelen er å lære hvilke metoder som fungerer bra og hvilke som faktisk kan automatiseres. En metode som brukes til å markedsføre på nettet kalles Article Marketing. Det regnes som en av de beste måtene å markedsføre ethvert produkt på nettet. Hovedårsaken til at dette er sant men tidkrevende, er at det tar tid å lage, samt at du kontinuerlig må generere nye artikler.

Bruk tiden godt

Når det gjelder markedsføring på internett, er det første du må gjøre å lage en liste over abonnenter. Årsaken til dette er fordi abonnentene dine mest sannsynlig er kjøpere og ikke bare de du vurderer som potensielle kunder. En annen grunn til å lage en liste, er at du prøver å bygge et langsiktig forhold til disse menneskene, og de vil igjen kjøpe fra deg på sikt.

Innholdet ditt må være godt skrevet med kunnskap fra din nisje. Utfør en såkalt “due diligence” med nisjen din og lær så mye du kan, fordi du kan bruke den til å hjelpe deg med å bygge salg.

Noen “outsorcer” all artikkelskriving fordi de ikke er forfatter i utgangspunktet.

En annen måte å få innholdet ditt på nett er å ganske enkelt bygge et nettsted som er optimalisert for nøkkelordene du prøver å rangere (dette kalles SEO – du kan lese mer om SEO her). Dette er en god måte å trekke trafikk til nettstedet ditt og hjelpe deg med å bygge salg.

Når det gjelder å få trafikk til nettstedet ditt, er det fornuftig å bruke artikler. Mange sier at det er bortkastet tid å sende artikler til kataloger og lignende, men ingenting kan være lenger fra sannheten. Du må innse at dette er de raskeste metodene for generering av trafikk. Det som er bra med markedsføring av artikler er at de fleste katalogene ikke krever en gjensidig kobling eller at det skal betales penger, så artiklene som er i dem er gratis. Disse vil lede folk rett til ditt nettsted. Ulempen er at de fleste kataloger får 5-10 000 visninger per måned, og tusenvis av andre utgivere kan prøve å ta en lignende plass, og katalogene vil ta en stor bit av trafikken din.

Mann som skriver på en kaffe

Mann som skriver på en café

 

For å få massevis av bra innhold der ute kan du dra nytte av de mange gratis nettsteder som tilbyr innhold som Ezine Articles. Det er en god måte å få innholdet ditt ut på nett. Det du må huske på her er at du må lage godt og informativt innhold og du må velge riktig kategori.

Du vil være den første som legger ut artikkelen din som inneholder nettadressen til websiden din. På den måten vil søkemotorene hente den og legge merke til den. Dette vil starte prosessen med å bringe øyeblikkelig trafikk til nettstedet ditt. Bruk relaterte nøkkelord når du skriver artiklene dine. Det er klart det er den enkleste måten å få trafikk på, og du vil ikke bli straffet for å bruke relevante nøkkelord.

Ikke vær redd for å markedsføre deg selv

Dersom du har kunnskapen som publikum leter etter. Hvis dette er åpenbart, bør du bruke det! Akkurat som du ville gjort i salgs-brevet når du markedsfører nettstedet ditt eller produktet ditt. “Article marketing” er en flott måte å ta alle delene av nettstedet ditt sammen og begynne å bygge trafikk. Søkemotorene vil etter hvert plukke opp dette når de gjennomsøker nettstedet ditt. Trafikken er øyeblikkelig og målrettet. Det viktigste er å følge reglene i katalogen over nettstedet og være konsekvent.

Fly By Media har tekstforfattere tilgjengelig dersom du ønsker hjelp til article marketing.

Ta kontakt med oss

Share This