fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Vet du hvorfor de fleste Affiliates aldri tjener penger på nettet?

De fleste som starter med Affiliate markedsføring på nettet, lager unnskyldninger, og de tror at det på en eller annen måte er komplisert. Det er et faktum at de kommer med unnskyldninger for hvorfor de ikke kan tjene penger på nettet. Om du kan forstå det store bildet ift. Affiliate programmer, vet du at det ikke er komplisert i det hele tatt.

Mann uten jobb som holder ett skilt

Mann uten jobb som holder ett skilt

Det du trenger å gjøre er å finne styrkene og svakhetene dine.

Du må være i stand til å finne det området du er god på, og det området du ikke er fullt så god på. Når du vet styrkene dine, vet du hva du må gjøre. Du må ha riktig tankesett, og du må gjøre det med fullt engasjement. Når du vet svakhetene dine, vil du kunne oppdage det raskt, og du vil være mer motivert for å rette dem opp.

Den største feilen som de fleste Affiliates gjør er at de samler inn for mange e-postmeldinger fra folk. Hovedmålet ditt må være å konvertere så mange besøkende som mulig til kjøpere. Hvis du samler inn e-postadressen deres, kan de kanskje kjøpe produktet fra deg i fremtiden. Det vil være i din beste interesse å fokusere på å markedsføre produktene til dem for å tjene maksimalt med provisjon. Du vil ikke kunne tjene mye penger om du kun samler e-postadresser fra mennesker som ikke er interessert i produktet ditt.

Den beste tilnærmingen er å sette autoresponderen din i en liste som du vil kunne sende e-post til etter at abonnentene har bekreftet at de er interessert i å motta e-post fra deg. Det vil være bedre å ha en enkel, men overbevisende nettside som fører til autoresponderen, fordi du vil kunne sende mange flere e-postmeldinger til abonnentene dine. Den vil også hjelpe deg å sende kundene nyttig informasjon. En autoresponder er et “must have” verktøy som du må bruke i Affiliate program hvis du er seriøs om å tjene penger på nettet.

Lær disse to nøklene, så er du på vei til suksess.

Share This