fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Hva sier våre kunder om oss?

Over tid har Fly By Media arbeidet med flere store og små kunder. Her er noen tilbakemeldinger vi har fått fra kunder.

RVT

RVT

«Flyby media med Christian og Tina i spissen har vært gode rådgivere og samarbeidspartnere i utvikling av ny nettside.

Vi er strålende fornøyde med gjennomføring, effektive og dyktige!»

Kjetil Hustad

Salgs og markedssjef

Hvit Gobb logo

GOBB

Vi brukte Fly By Media til illustrasjoner, dronefilm og 3D plantegninger til vårt siste boligprosjekt i Mustadhagen på Gjøvik. Selskapet leverte med god kvalitet og innen avtalte frister.

– Tom Søgård
Adm dir

Hvit nordbolig logo

Nordbolig

For oss er Fly By Media imøtekommende, løsningsorienterte og fleksible i samarbeidet. Leveranser kommer som avtalt, og de har alltid en positiv innstilling.

– Tor Arne Haugen
Salgssjef

Vi eiendom logo

Vi Eiendom

Vi er veldig fornøyde med det Fly By Media har levert til våre prosjekt. Dette gjelder ikke bare sluttproduktet, men også opplevelsen av et godt og effektivt samarbeid.

– Ida Martine Nordberg Jacobsen
Prosjektleder

Emaus Estate logo

Vi Eiendom

Meget fornøyd med samarbeidet med Fly By Media. De leverte illustrasjoner med et begrenset tegningsmaterial til oss. Vi vil bruke bedriften ved neste oppdrag.

– Vegard Nikolaisen
Daglig Leder

HLT Advokatfirma

Vi har et positivt inntrykk fordi dere leverte forslag og endringer raskt og var lydhøre underveis. Det var heller ikke altfor dyrt. Det er en vanskelig jobb å finne noe som passer for noen som ikke vet hva de vil ha, men jeg synes vi kom fint i mål 🙂

– Even Torarin Sandahl
Advokat MNA

Norwegian Energy logo

Norwegian Energy

Vi bruker Fly By Media på en rekke utfordrende oppgaver og oppfatter de som fleksible, samarbeids villige og vel strukturerte.

Anbefales!

– Mads Bækkelund 
Daglig leder

The Connector logo

The Connector

Ønsket å øke SEO på mitt nettsted og fant en dyktig og løsningsorientert leverandør, Fly By Media. Ser frem imot et langsiktig samarbeid og anbefaler dem videre.

– Kjell-Ivar Sormerud
Daglig leder, The Connector AS

Møller bil Logo hvit

Møller Bil Hamar

Rask og god produksjon av reklamefilm.

– Geir Aasen
Møller Bil Storhamar

Hvit hellvik hus logo

Hellvik Hus

Har nå samarbeidet med Fly By Media på illustrasjoner for 3 prosjekter. Har alltid hatt en god følelse av å bli tatt på alvor og med stor velvilje til å justere/tilpasse detaljer som eventuelt blir påpekt.

Veien til et godt resultat, er å beskrive ønske så detaljert som mulig, og gjerne med noen referansebilder/illustrasjoner. Dette føler jeg har blitt hensyntatt og etterfulgt, og resultatet har blitt bedre og bedre for hvert prosjekt etterhvert som man blir litt kjent.

Veldig fornøyd, og siste samarbeid var innertier:)

– Thomas H. Nilsen
Hellvik Hus Drammen

Løten Kommune

Vi benyttet oss av Fly By Media til både fotografering og filming i forbindelse med åpningen av den nye skateparken i Løten 28. september 2019. Samarbeidet kan beskrives som svært godt med rask respons på alle henvendelser. Fly By Media etterkom de ønskene vi skisserte på forhånd og leverte bra kvalitet på både foto og film – til en god pris. Anbefales!

– Hanne Mette Walhovd Paulsen
Kulturrådgiver, Løten kommune

Grace Adelaide Logo hvit

Grace Adelaide

Jeg bestemte meg for å lage nye websider tok jeg kontakt med flere byråer for pris.
Jeg hadde en samtale med Stefan Blomberg i Fly By Media og bestemte meg umiddelbart for å bruke dem.

Bestemmelsen gjorde jeg ut fra prisen, og også den gode kontakten jeg fikk med Stefan. Stefan var god til å lytte til hva jeg var ute etter, og fanget opp de små nyansene som jeg ikke var helt klar på selv.

Det var lett å kommunisere med han, og det ble flere gode samtaler over telefon for at sidene mine skulle uttrykke de tjenestene jeg tilbyr, på en hensiktsmessig måte.

Han laget videosnutter som gjør det enkelt for meg å gjøre ønskede endringer. Jeg sitter igjen med delikate websider som jeg vet vi begge er stolte av. Stefan strakk seg langt gjennom hele prosessen for at jeg skulle få de sidene jeg ville.

Jeg kan varmt anbefale Fly By Media og Stefan Blomberg til alle som har bestemt seg for å lage nye websider.

– Grace Adelaide Andersson
Daglig leder