fbpx
+47 480 02 843 kontakt@flybymedia.no

Hva sier våre kunder om våre 3D leveranser?

Hvit Gobb logo

GOBB

Vi brukte Fly By Media til illustrasjoner, dronefilm og 3D plantegninger til vårt siste boligprosjekt i Mustadhagen på Gjøvik. Selskapet leverte med god kvalitet og innen avtalte frister.

– Tom Søgård
Adm dir

Vi eiendom logo

Vi Eiendom

Vi er veldig fornøyde med det Fly By Media har levert til våre prosjekt. Dette gjelder ikke bare sluttproduktet, men også opplevelsen av et godt og effektivt samarbeid.

– Ida Martine Nordberg Jacobsen
Prosjektleder

Hvit nordbolig logo

Nordbolig

For oss er Fly By Media imøtekommende, løsningsorienterte og fleksible i samarbeidet. Leveranser kommer som avtalt, og de har alltid en positiv innstilling.

– Tor Arne Haugen
Salgssjef

Emaus Estate logo

Vi Eiendom

Meget fornøyd med samarbeidet med Fly By Media. De leverte illustrasjoner med et begrenset tegningsmaterial til oss. Vi vil bruke bedriften ved neste oppdrag.

– Vegard Nikolaisen
Daglig Leder

Hvit hellvik hus logo

Hellvik Hus

Har nå samarbeidet med Fly By Media på illustrasjoner for 3 prosjekter. Har alltid hatt en god følelse av å bli tatt på alvor og med stor velvilje til å justere/tilpasse detaljer som eventuelt blir påpekt.

Veien til et godt resultat, er å beskrive ønske så detaljert som mulig, og gjerne med noen referansebilder/illustrasjoner. Dette føler jeg har blitt hensyntatt og etterfulgt, og resultatet har blitt bedre og bedre for hvert prosjekt etterhvert som man blir litt kjent.

Veldig fornøyd, og siste samarbeid var innertier:)

– Thomas H. Nilsen
Hellvik Hus Drammen